Avto storitve

Servis avtomobilov

Z dejavnostjo servisiranja avtomobilov smo kot samostojni podjetnik pričeli leta 1988. Več kot 20 let servisiramo v naši obratovalnici v Pamečah 96/a pri Slovenj Gradcu vse vrste avtomobilov, gospodarskih vozil, kmetijske in gradbene mehanizacije. V tem času smo opravili mojstrski izpit avtoelektrikar, kar za nas pomeni novo potrditev in izkušnjo v stroki.

Danes v obratovalnici ABC Breznik opravljamo storitev popolnega servisiranja tako avtoelektrike, kot ostalih mehaničnih storitev. Med tem časom smo opravili več seminarjev izpopolnjevanja v stroki. Tako smo pooblaščeni za servisiranje klimatskih naprav v avtomobilih, grelnikih Eberspracher in Webasto. Imamo servis veči vrst akumulatorjev.

Euroservis

Pred kratkim smo si pridobili licenco »EUROSERVIS«, kar pomeni, da lahko servisiramo vse vrste avtomobilov v garanciji. Na to licenco smo zelo ponosni, saj bomo našim številnim strankam ponudili kompletno servisiranje z zelo kvalitetnimi rezervnimi deli, za kar jamči skupina Autogroup– Union-A-Net, organizatorji tega Euroservisa v Sloveniji.

ABC-breznik-EuroServis-logo

ZAUPAJTE SVOJE VOZILU
NAM – IZKUŠENEMU EUROSERVISERJU
in s tem ohranite tovarniško garancijo 
vozila, pridobite enoletno 
 jamstvo in prihranite.

Prednosti servisiranja v euroservisih

Vzdrževanje, servisiranje ali popravilo vozila na izbranem EUROSERVISU
prinaša številne prednosti:

ABC-servis-avtomobilov-b

Jamstvo

Odločili smo se za izvajanje kakovostnih storitev in uporabo najboljših rezervnih delov, ki so odobreni s strani proizvajalcev motornih vozil. Za opravljene storitve in vgrajene rezervne dele vam nudimo 1 letno jamstvo.

Pogoj je originalen račun z navedbo popravila in potrjen vpis v servisno knjižico. Če servisne knjižice proizvajalca vozila iz kakršnegakoli razloga nimate, bomo posege oziroma popravila vpisali v brezplačno servisno knjižico Euroservis. Tako bosta zgodovina posegov in stanje vašega vozila ažurno in verodostojno zabeležena.

Naše storitve

ABC-mehanična-popravila

Mehanična
popravila

ABC-avtoelektrična-popravila

Avtoelektrična
popravila

ABC-hitri-servis

Hitri
servis

ABC-klimatski-sistemi

Klimatski
sistemi

ABC-vzmetenje-in-podvozje

Vzmetenje in
podvozje

ABC-elektronika

Elektronika

ABC-diagnostika-vozil

Diagnostika
Vozil

ABC-zavorni-sistem

Zavorni
sistem

ABC-vulkanizerstvo

Vulkanizerstvo

ABC-lakirnica

Lakirnica

ABC-karoserijska-popravila

Karoserijska
popravila

ABC-nadomestno-vozilo

Nadomestno
vozilo

ABC-prevzem-in-dostava-vozila

Prevzem in
dostava vozila